Сегодня:
Последние записи
6 січня с.Рівне потрапило під ворожий обстріл. Внаслідок обстрілу 6 приватних будинків не підлягають відновленню, зазнали пошкоджень 141 житлове приміщення, адміністративна будівля, будівлі дитячог...
Львівське комунальне АТП №1 запрошує на роботу водіїв категорії «D» на автобуси великого і середнього класу, що курсують на міських маршрутах.Водіям пропонують офіційне працевлаштування, ринкову за...
Інформація щодо погіршення погодних умов на території Донецької області станом на 09:00 10.01.2024.Про це повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.На території області ожеледиця, без опадів. Т...
З 10 січня у застосунку «єТривога» зміниться звук сповіщення про загрозу застосування високошвидкісних цілей. Про це повідомили розробники в соцмережі X, інформує glavcom.ua.Читайте також: На Житом...
Баннер

Любовний гороскоп на листопад 2021: дізнайтеся, що зміниться у вашому особистому житті

2021-10-31 17:54:45
Источник: https://www.0522.ua/

Любовний гороскоп на листопад 2021: дізнайтеся, що зміниться у вашому особистому житті

Овен

В останній місяць осені ви готові з головою піти у роботу. У листопаді ваше особисте життя піде на другий план. Ви будете сконцентровані на реалізації проєктів.

Телець

Людей, народжених під цим знаком Зодіаку, очікують побачення, що запам'ятовується. Тільці будьте готові до несподіваних сюжетних поворотів у сценарії любові.

Близнюки

Близнюків чекає ідилія у всіх сферах життя. Останній місяць осені дозволить вам видихнути та насолодитися приємними моментами.

Рак

У вашому будинку пануватиме затишок. Для більш комфортного відпочинку в листопаді підготуйте серіали, какао та теплий плед. Жодні проблеми не зможуть порушити ідилію у ваших стосунках.

Лев

Хоч би що відбувалося зараз у вашому особистому житті, не поспішайте розповідати про це всьому світу. Постарайтеся опрацювати свої почуття та емоції віч-на-віч із собою, а краще — у щирому діалозі з партнером.

Діва

Дівам слід забути про минуле і насолоджуватися сьогоденням. Тільки так ви зможете збудувати по-справжньому щасливі стосунки.

Терези

У листопаді вам потрібно бути більш делікатними та доброзичливими. Намагайтеся не говорити їдкі зауваження своєму партнеру.

Скорпіон

Цей місяць однозначно ваш. У листопаді ви будете ще привабливішими, ніж зазвичай. Рекомендуємо користуватися своєю чарівністю, проте не варто забувати про почуття свого партнера.

Стрілець

Останній місяць осені закручений Стрільцям голову романтичними знайомствами та несподіваними побаченнями. Але представникам цього зодіакального сузір'я не варто забувати про роботу.

Козеріг

У листопаді Козерогам не варто з головою йти у стосунки. Цього місяця займіться роботою, а краще собою. Зірки підказують, що вам слід позбавиться стресу, розслабитися і підлікувати нерви.

Водолій

Міцні стосунки – щоденна праця. Тому не шкодуйте часу та енергії на те, щоб налагоджувати спілкування з партнером та обговорювати з ним будь-які питання. А якщо ви в "активному пошуку", зірки натякають: швидкоплинний флірт може перерости в щось серйозніше, якщо ви докладете до цього зусилля.

Риби

У серцях захлопуючи за собою двері, ви нічого не досягнете. Якщо хочете донести до партнера свою позицію, запросіть його до доброзичливого та відвертого діалогу. Вільним Рибам зірки радять не робити поспішних висновків та слухати себе, а не поради оточуючих.


Пригоди
Розпочалася 686 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося 77 бойових зіткнень.Про це йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу...
Суспільство
На сьогодні, 10 січня, в Україні оголошено підвищений рівень небезпечності. Стосується це і Дніпропетровщини.Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Укргідрометцентр.За даними синоптик...
Суспільство
У тимчасово окупованому Маріуполі станом на ранок 10 січня знеструмлено 11 трансформаторних підстанцій у Лівобережному районі.Про це під час ранкової наради заявив гауляйтер Олег Моргун.За його сло...
Суспільство
У п'ятницю, 6 січня, Кабінет Міністрів України вніс зміни до постанови від 29.04.2022 № 495, якою затверджено Порядок формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання, обліку та над...